Axians Vara kunder

Outsourcing – vi får er IT att fungera

24 timmar om dygnet, 365 dagar om året får vi våra kunders IT att fungera.

axians-bild-2-1600x400_spegelvand

Det nya IT-landskapets infrastruktur är hybrid

Axians förlänger sin egen IT-infrastruktur med Microsofts världsomspännande datacenter. Det ger oss fördelen att vi kan låta våra kunders krav – regulatoriska, tekniska eller ekonomiska – styra var våra tjänster faktiskt produceras.

Axians-Kundteam

Våra kundteam sätter er verksamhet i fokus

För att uppnå målet att ha branschens nöjdaste kunder krävs en regelbunden kontakt med våra kunder. Våra kundteam samverkar i alla delar av leveransen.

Axians-Drift

Vi har öppet 24/7/365

Gemensamt för alla våra medarbetare är deras fullständiga fokus på att kundernas IT ska fungera med 100 procents funktionalitet och tillgänglighet, dygnet runt, året om. Vår Servicedesk och vår NOC är öppet 24/7/365.

axians-bild-2-1600x400_spegelvand


IT-outsourcing: Vi får er IT att fungera 24/7 365 dagar om året

Levererar din IT-organisation det som behövs för att hålla jämna steg med ett ständigt föränderligt konkurrensläge? Axians har framgångsrikt tagit över, förändrat och förbättrat driften av IT åt många företag. Axians erbjuder IT-outsourcing skapad med utgångspunkt från våra ”Managed Services” som omfattar allt ifrån infrastruktur till applikationsförvaltning. Vår ambition är att tillhandahålla marknadens bästa kundnärhet kombinerat med det publika molnets leveranskapacitet.

Våra kundteam sätter er verksamhet i fokus. Detta kombinerat med vår unika kundportal som hanterar både lokala miljöer och molnbaserad infrastruktur skapar en servicenivå som vi verkligen är stolta över. Vi förstår att IT inte är er kärnverksamhet men vet samtidigt att den kan ge en konkurrensmässig fördel. Vi hjälper till att minska kostnader och samtidigt förbättra avkastningen på redan gjorda investeringar så att resurser och kärnkompetens kan fokusera på marknaden.Våra tjänster inom IT-outsourcing: