1600px_538565973

Vi övervakar, analyserar och förvaltar era applikationer

Vi jobbar med att kontinuerligt övervaka och analysera systemen för att ge era system de bästa förutsättningarna att fungera så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Axians-IT-project

Applications

Vi har lång erfarenhet av att säkerställa driftsäkerhet för era applikationer och system oavsett om det är egenutvecklade applikationer eller några av marknadens större standardssystemVi ser till att era applikationer fungerar och utvecklas med er affär

Applications är Axians erbjudande inom systemförvaltning och identitetslösningar. Vi har lång erfarenhet av att säkerställa driftsäkerhet för era applikationer och system oavsett om det är egenutvecklade applikationer eller några av marknadens större standardssystem. Våra systemförvaltare säkerställer dagligen att våra kunders system fungerar och hjälper er att optimera och framtidssäkra era applikationer. För ett stort antal av våra driftkunder har vi utvecklat identitetslösningar och kontohantering. Integration mellan HR-system, AD, mail och övriga affärsapplikationer är vår vardag. Våra lösningar ger våra kunder kontroll över kontohantering men framförallt underlättar vi vardagen för de anställda.Våra tjänster inom Applications: