Styrkan i Axians

Med styrkan av ett team av över 600 IT- och Telecom-specialister i Sverige och ett internationellt nätverk med över 14 000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta IT-lösningar.

Här finns vi

Ett internationellt nätverk

Vår decentraliserade modell ger människor möjlighet att främja innovation på lokal nivå och leverera produkter som därefter kan distribueras i större skala. Som ett nätverk utnyttjar vi de olika kompetenserna hos våra medarbetare och enheter för att designa och rulla ut nyckelfärdiga projekt, från slut till slut: det är det som gör vårt erbjudande så unikt.

Vårt mål är att göra vårt erbjudande tillgängligt i alla territorier där vi verkar. Genom att betjäna våra kunder på lokal nivå förstår vi bättre deras krav och vi är proaktiva när det gäller att utveckla vår verksamhet. Vi har en djup kunskap om varje marknad, vilket är viktigt för att hjälpa kunder att nå sina mål.

Kontakta oss

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.