Allt sedan vi startade har vi sett oss som utmanare av det befintliga och har byggt vår verksamhet på att försöka vara närmare, snabbare och mer flexibla än de största IT-leverantörerna. Med personligt engagemang ansvarar vi för innovativa lösningar som gör IT enklare för våra kunder. Axians vänder sig till företag, organisationer, operatörer och systemleverantörer som ställer högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, tillgänglighet och ICT-system som fungerar dygnet runt, 365 dagar om året.

Axians koncern består av 12 000 IT- och kommunikationsspecialister från 25 olika länder. Enbart här i Sverige arbetar cirka 600 medarbetare på olika kontor runt om i landet.

Tekniska lösningar skapade av människor

De beslut som fattas idag påverkar ditt företags framgång imorgon. Oavsett mål och vision så levererar Axians de senaste innovationerna och tjänsterna med hjälp av industrins bästa medarbetare- allt för att ge ditt företag en hållbar konkurrensfördel.

Hållbara innovationer

I en värld där molnbaserade lösningar,5G, IA och AI är i konstant utveckling och förändring kan nytänkande konkurrenter ibland utmana din plats på marknaden. För att bibehålla din position krävs mer än enbart teknologiska lösningar.

Människor, tjänster och teknologi

Axians erbjuder den senaste teknologin som alltid levereras av de mest kompetenta och tekniskt kunniga medarbetarna på marknaden. Med just ditt företags förutsättningar och utmaningar i åtanke, arbetar vi för att säkerställa din framgång idag såväl som imorgon.

Att välja de rätta teknologiska lösningarna är ofta avgörande för dagens företag.

Våra kunder

Att leverera enligt kundens förväntningar samt tids och budgetramar är en självklarhet. Just därför har ett stort antal kommersiella och offentliga organisationer anförtrott oss med sina mest komplexa utmaningar.

Hållbar utveckling

Axians strävar efter mer än enbart teknisk förträfflighet. Vi vill även se en mer hållbar och rättvis morgondag. På Axians är etik och mänskliga värden av stor vikt. I vår företagskultur står relationer i centrum, det innebär att vi kontinuerligt har våra intressenter och slutanvändare i åtanke.

Vi guidar dig genom en djungel av beslut

Enbart genom djup förståelse för våra kunders företagsprocesser kan vi erbjuda de mest optimala lösningarna. Det gör vi med en perfekt balans av teknologi och expertis. Genom ett nära samarbete med våra kunder skapar vi digitala lösningar som ger våra kunder en nödvändig knuff framåt. Oavsett storleken på din vision så ser vi till att få den uppfylld.

Kontakta oss!