Arbeta säkert och effektivt – oavsett var du befinner dig

Hitta den perfekta kombinationen av säkerhet och produktivitet för din verksamhet med vårt Microsoft 365-erbjudande. Vi ger dig en flexibel och skalbar lösning som kan anpassas på både grupp- och individnivå.

Alla våra lösningar är kundanpassade  och våra experter inom Microsoft 365 finns här för att hjälpa din verksamhet med alla typer av molnlösningar . Vi har gedigen erfarenhet av att vägleda kunder i övergången till molnet . Axians hjälper till med rådgivning, användarutbildningar, anpassningar i plattformen och flytt av data och mailboxar.

Flytta din verksamhet till molnet – vi finns med dig längs vägen

Vi förvaltar och analyserar din Microsoft 365-installation för att säkerställa att anpassningar, licensnivå och säkerhet följer den tekniska utvecklingen och dina verksamhetsbehov. Om du har frågor kring arbetsverktygen kan vår erfarna servicedesk besvara alla dina frågor.

Vårt mål är att våra kunder har tillgång till den funktionalitet de behöver – utan att tumma på säkerheten.

Image

Ni har flyttat till Microsoft 365 – vad händer nu?

När vi tar oss till molnet blir allt smidigare, enklare och mer produktivt, eller?

Det är viktigt att se de nya verktygen i sin kontext och hjälpa att bejaka dem och anpassa arbetssätten så att den önskade produktiviteten och flexibiliteten blir verklighet.

Axians har erfarna verksamhetskonsulter och teknisk expertis som vägleder dig och dina kollegor genom förändringarna.

Skydda dig själv och dina klienter

Våra högsäkerhetskunder är inte de enda vars verksamhet bör skyddas i alla led. Det är minst lika viktigt att skydda klienter och mobila enheter, som ofta är angriparens väg in. Axians finns här för att hjälpa dig med säkerheten i Microsoft 365. Vi erbjuder en rad tjänster som säkerställer att dina enheter skyddas med moderna lösningar som konfigurerats enligt best practice. De uppfyller även de regulatoriska krav som gäller för just din bransch.