En komplett lösning för din digitala arbetsplats

Kravet att kunna vara produktiv oavsett var man befinner sig har ökat dramatiskt under de senaste åren. Axians kan erbjuda dig och dina kollegor en komplett digital arbetsplats med lösningar för alla behov. Våra experter inom digital arbetsplats säkerställer att dina enheter alltid är uppdaterade, säkra och anpassade för just din verksamhet.

Axians arbetsplatserbjudande kan levereras on-prem, i molnet eller som en hybridlösning. Våra lösningar är ett helhetsåtagande. Det innebär att vi tar hand om dina klienter under hela livscykeln, oavsett om de är fysiska eller virtuella.

Våra erfarna arbetsplatstekniker hjälper dig att analysera verksamhetens behov och önskemål. Utifrån dem designar vi en skräddarsydd lösning för er. När allt har levererats finns våra personliga workplace-managers tillgängliga för att löpande anpassa och uppdatera din digitala arbetsplats utifrån förändringarna i din verksamhet

Axians finns med under hela livscykeln

Axians hanterar livscykeln för din IT-utrustning och tillhandahåller flexibla, säkra och miljövänliga hyresavtal för utrustning.  Allt kan enkelt beställas via vår serviceportal vars utbud anpassas utifrån dina önskemål. Vi sköter självklart även logistik, assethantering och återtag med miljömässig och säker hantering.

Workspace technologies choice depends on several criteria

 • Applications we need to interface with
 • Our customer's ecosystem (employees, end users and suppliers)
 • Deployment speed requirements
 • End-user adaptiveness
 • Resilience

Nöjda kunder med Axians personliga Workplace Managers

Att ha någon som inte bara har full koll på den digitala arbetsplatsen, utan som även förstår verksamhetens behov och utmaningar, ger ett enormt värde för våra arbetsplatskunder. Våra personliga Workplace Managers arbetar proaktivt med dig  för att erbjuda ditt företag arbetsverktyg i toppklass. De är din personliga kontakt i alla arbetsplatsfrågor och fokuserar helt på att förädla din digitala arbetsplats.

Optimala lösningar för ditt virtuella skrivbord

Utöver fysiska klienter har Axians ett team dedikerat till virtuella skrivbord. Med bred erfarenhet levererar och skapar de lösningar i Citrix, RDS och Windows Virtual Desktop. Virtuella skrivbord ger dig en fullt standardiserad och kostnadseffektiv lösning som anpassas utifrån din verksamhets behov och önskemål.

Axians erbjudande

 • Klienthantering

  Komplett lösning och förvaltning av klientplattform, applikationer och anpassningar.

 • Livscykelhantering

  Leverans, lagerhållning, tillgångshantering, återtag, säker dataradering och finansiering av din IT-utrustning.

 • Virtuellt skrivbord

  Drift och förvaltning av lösningar inom Citrix, RDS eller Windows Virtual Desktop.

 • Personlig Workplace Manager

  Din personliga kontakt som ansvarar för din digitala arbetsplats och som kan svara på alla arbetsplatsrelaterade frågor.

 • Klientsäkerhet

  Kryptering, antivirus, identitetshantering, nedlåsning av applikationer och annat som säkrar din klient.

 • Klient-VPN

  VPN för manuell eller automatisk anslutning, med multifaktorsautentisering som tillval.

 • Applikationsprenumeration

  Löpande uppdateringar av ett stort urval applikationer.

 • Versionsuppgradering

  Versionsuppgradering av Windows 10.

Kontakta oss