Vad är Axians automatiserad serverprovisionering?

Automatisk serverprovisionering möjliggör nyinstallation av servrar med en enkel knapptryckning. Automatisering är avgörande för att få bort mänskliga fel och maximera att slutresultatet blir likadant varje gång. Automatiseringen är också tid och kostnadsbesparande för din organisation.

Axians automatiserad serverprovisionering är en automation som låter dig beställa en virtuell server helt automatiserat – från den första delen av automationen i den virtuella plattformen till den slutliga (och tråkiga?) delen med uppdatering av alla stödsystem som tex dokumentation, CMDB och licenshantering.

 

Automationen säkerställer också installation av Malware-skydd och att servern automatiskt patchas varje månad. Automationen inkluderar även ett antal härdningar av servern och alla dessa saker bidrar till en säkrare, effektivare och tillförlitligare implementering.

Servern beställs enkelt i ett formulär på Axians portal Access. Formuläret är uppbyggt med flera delar där du bla väljer servernät, operativsystem, diskstorlek, processor och minneskapacitet. Så fort du gjort ditt sista val och tryckt på ”Submit” så kan du i lugn och ro gå och hämta en kaffe, svara på 2 mail, så dimper det ner ett mail till dig och servern är klar att logga in på.

 

Kontakta oss